3F Superligaen

Brøndby-profil har nydt sin første tid i klubben: Vi skal angribe foråret

Jacob Rasmussen synes, at han har haft en god første halvsæson i Brøndby IF. Nu ser han frem til at foråret skal angribes.

Jacob Rasmussen glæder sig til at angribe foråret sammen med resten af Brøndby IF.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I sommer kunne Brøndby IF præsentere Jacob Rasmussen.

Den nyerhvervede midtstopper fandt efterfølgende hurtigt ind i rytmen, og få kampe senere blev han allerede omtalt som en profil.

Selv er han da også af den opfattelse, at han har fået en god begyndelse på tilværelsen i Brøndby.

– Det har været en rigtig fed første tid i klubben, jeg har været rigtig glad for det. Det har været et godt halvt år, hvor jeg har mødt nogle rigtig gode mennesker. Jeg er bare glad for at være her.

– Jeg har haft det rigtig godt, og har fundet ind i et fint samarbejde med mine medspillere nede bagi, så det har også gjort det nemmere at komme ind på holdet, siger han til Brøndby’s egen hjemmeside.

Jacob Rasmussen kigger nu frem mod foråret, hvor han glæder sig til at skulle jagte noget.

– Vi har vist, at vi kan være med i toppen med de præstationer, vi har leveret i efteråret.

– Det giver blod på tanden til at gå ud og angribe det hele i foråret. Vi skal have et aggressivt mindset, når vi kommer tilbage fra pausen, og så skal vi bare ud at vinde nogle fodboldkampe. Så må vi se, hvor langt det rækker, siger Jacob Rasmussen.

Brøndby IF overvintrer på andenpladsen i Superligaen.

Her har man to point op til FC Midtjylland på førstepladsen, mens man har et forspring på et enkelt point ned til F.C. København på tredjepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P