Bundesligaen

Bekræftet: Mainz 05 præsenterer Bo Svenssons afløser

Danske Bo Svensson stoppede som cheftræner i Mainz 05 i november, og fredag aften præsenterer Bundesligaens 16. plads sin nye cheftræner.

Jan Siewert storsmiler iført Mainz-jakke
Foto: Uwe Kraft/AFP/Ritzau Scanpix

Jan Siewert overtog tøjlerne i Mainz 05, efter Bo Svensson stoppede i klubben i november.

Den 41-årige tysker var assistent under Svensson, men blev forfremmet til midlertidig cheftræner efter fyringen. Den aftale gøres nu permanent.

Mainz 05 har fredag aften offentliggjort, at Jan Siewert har skrevet under på en kontrakt, der binder ham til den nedrykningstruet klub indtil sommeren 2026. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Sportsdirektøren i klubben er sikker på, at Jan Siewert kan få vendt den synkende skude i Mainz.

– Vi analyserede den sportslige situation meget detaljeret og i dybden og tog den nødvendige tid til at gøre det. Vi er overbeviste om, at vi med Jan Siewert vil nå vores sportslige mål om at blive i ligaen, og at vi har truffet den bedste beslutning for Mainz 05, udtaler sportsdirektør Christian Heidel til klubbens hjemmeside.

Jan Siewert stod i spidsen for Huddersfield Town i 2019, hvor han blev fyret efter bare 19 kampe. Siewert er klar til opgaven i Mainz.

– Vi har en fælles opgave foran os i vores klub. Jeg er sikker på, at vi med holdets kvalitet, vores holdånd og solidaritet med vores fans i klubben vil være i stand til at klare denne opgave, udtaler den nye cheftræner.

Næste kamp for Mainz 05 er lørdag den 13. januar hjemme mod Wolfsburg.

Medie: FCMs Gigovic rygtes til Bundesligaen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P