Premier League

Klopp med sjælden sviner til Anfield: Giv din billet videre til en anden!

Jürgen Klopp var bestemt ikke tilfreds med tilskuerne på Anfield onsdag aften, selvom Liverpool gav dem en usvigelig sikker 5-1-sejr over West Ham.

Jürgen Klopp med sviner til tilskuere på Anfield.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Anfield har ry for at være et af de meste levende stadioner i England.

Søndag satte Liverpool ny klubrekord i Premier League, da klubben bød godt 57.000 tilskuere indenfor til kampen mod Manchester United som følge af deres nye tribune-åbning.

Det til trods lød vurderingen fra flere sider efter kampen om en noget mat atmosfære, og noget tyder på, at det samme var tilfældet onsdag aften.

Her slog Liverpool ellers West Ham med hele 5-1 i Carabao Cup-kvartfinalen, men efter kampen var manager Jürgen Klopp alt andet end imponeret over hjemmeholdets fans.

Mål og highlights: Liverpool holdt legestue mod West Ham

– Jeg var ikke ovenud tilfreds med atmosfæren bag mig. Jeg undrede mig over, hvad de ville have. Vi har brug for Anfield på lørdag. Vi har brug for, at Anfield er på tæerne, uden at jeg behøver diskutere med de andres træner eller sådan noget. Hvis ikke du er i rigtig form, så giv din billet videre til en anden, sagde Klopp efter kampen ifølge Liverpool ECHO’s Liverpool-korrespondent Paul Gorst.

United-keeper ikke imponeret over stemningen på Anfield: Mærkede ingenting

Liverpool møder lørdag Arsenal i en direkte kamp om Premier Leagues førsteplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P