Ingen vilde transferplaner i Brøndby: Slet ikke nøglespillere

Brøndby overvintrer på Superligaens andenplads, og det er de så tilfredse med, at de allerede nu er mere eller mindre klar til at lukke transfervinduet.

Brøndby har ingen planer om at handle.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Hvis det stod til Carsten V. Jensen, lukkede januars transfervindue allerede inden, det er kommet igang.

Brøndby-fodbolddirektøren har ingen planer om hverken stor salg eller store køb i januar. Han vil hellere holde på det hold, der efterhånden lader til at være spillet rigtig godt sammen.

– Vi satser ikke på at [transfervinduet] skal være alt for aktivt. Slet ikke ud og slet ikke for nøglespillere. Lidt justeringer måske, og i forhold til spillere ind, så kræver det virkelig, at det er en opgradering på den position, det måtte handle om, ellers så skal vi ikke gøre det, siger ‘CV’ i podcasten BrøndbyLyd.

Brøndby hentede i sommer hele syv nye ansigter til truppen, mens endnu flere forlod den københavnske vestegn som følge af enten en permanent aftale eller en lejeaftale andetsteds.

Selvom det altså næppe kommer til at vælte ind med nye spillere til Jesper Sørensens trup denne vinter, så er håbet i Brøndby alligevel, at der kommer noget ‘nyt’.

Seks ud af 11: Brøndby dominerer efterårets hold ‘Fanchoice’

– Vi havde rigtig mange udskiftninger i truppen i sommer. Qua det efterår, som trænere og spillere har sat sammen, så går vi rigtig meget efter at prøve at holde sammen på den gruppe og se, hvad det kan blive til. Så mener vi i øvrigt også, at der er yderlige potentiale at hente i truppen, nogle gange kommer de bedste signinger indefra i form af spillere, der løfter sig, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Sammen med Lyngby har Brøndby i denne sæson den mindste trup i Superligaen. 24 spillere har Jesper Sørensen i øjeblikket til sin rådighed.

Trods den relativt smalle trup vurderer Transfermarkt, at Brøndby har ligaens fjerdemest værdifulde trup – kun overgået af F.C. København, FC Midtjylland og FC Nordsjælland, som har henholdsvis fire, to og seks spillere mere end Brøndby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P