NordicBet Ligaen

Horsens-chef før travl januar: Cheftræneren er ikke til diskussion

Efterårssæsonen i AC Horsens har langt fra været en succes, men alligevel er der ro omkring cheftræner Joakim Persson. Det slår sportschefen fast.

AC Horsens skal ud og rekruttere spillere til forårssæsonen, og cheftræner Joakim Persson får også chancen for at rette op på en dårlig efterårssæson
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sportsligt har efterårssæsonen langt fra været en succes.

AC Horsens ligger lige nu placeret på en syvendeplads lige udenfor top seks, som ellers var klubbens delmål.

Og selvom der er kommet nye amerikanske ejere bag klubben, får det ikke presset til at stige på den svenske cheftræner, Joakim Persson, som startede i rollen forud for sæsonen.

Det slår sportschef Niels Erik Søndergaard fast.

– Der er fuld tillid til Joakim Persson. Det er klart, og det er der også fra amerikanerne. Det er ikke til diskussion. Setuppet får en chance under de nye betingelser, siger Niels Erik Søndergaard til campo.dk før juleferien, hvor han godt kan forvente at få travlt på transfermarkedet.

Tidligere har sportschefen udtalt, at der skal nye spillere ind i januars transfervindue, og her forventer Søndergaard, at det også bliver en række yngre spillere.

– De (klubbens amerikanske ejere, red.) har et godt netværk med et stort spillerkendskab i USA og Afrika, og de er klar til at investere i os over tid. Det er ikke nødvendigvis noget, der skal ske lige nu og her, men der kommer da til at ske noget i januar, siger han og sætter ord på, hvad man kigger mere konkret efter:  

– Det er vigtigt at vi holder fast på, at vi er dansk klub med dansk DNA. Men mange større klubber er jo funderede med flere nationaliteter, og her skal vi jo byde ind med det, vi kan fra det danske marked kombineret med deres netværk. Jeg vil ikke kategoriske udtale mig om, hvad vi henter, men vi skal selvfølgelig have skærpet konkurrencen, og så vil vi nok se nogle lidt yngre spillere, der kommer ind.

AC Horsens starter forårssæsonen i NordicBet Ligaen mod Kolding IF hjemme på Nordstern Arena.

Herunder kan du se det indslag campo.dk og NordicBet Ligaen lavede med Joakim Persson i starten af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P