Bologna sender Inter ud af Coppa Italia

Selvom Victor Kristiansen end ikke var at finde i kamptruppen, lykkedes det alligevel Bologna at sende Inter ud af den italienske pokalturnering.

Inter ryger ud af Coppa Italia til Bologna.

Thiago Motta gjorde onsdag aften det onde ved sin tidligere klub.

Bologna-træneren var onsdag med sit hold på besøg på Giuseppe Meazza i Coppa Italias ottendedelsfinale, og her lykkedes det meget sent gæsterne at slippe afsted med en sejr og dermed videre avancement.

Mens Victor Kristiansen ikke var at finde i Mottas Bologna-trup, startede Yann Bisseck i Inter-forsvaret, og midtvejs i anden halvleg kunne tyskeren se sin argentinske holdkammerat, Lautaro Martinez brænde straffespark.

Den ordinære spilletid endte derfor uden scoringer, men straks fra start i den forlængede spilletid bragte Inter sig foran.

Den brasilianske midtbanespiller Carlos Augusto scorede på Federico Dimarcos oplæg, og dermed lignede det videre avancement for Simone Inzaghi og kompagni.

Bologna var dog så langt fra slået, og efter 112 minutters spil udlignede hollandske Sam Beukema til 1-1 på oplæg fra landsmanden Joshua Zirkzee.

Zirkzee stod også for oplægget fire minutter senere, da schweiziske Dan Ndoye med et frækt chip over vikarierende Inter-målmand Emil Audero sendte Bologna videre til kvartfinalen mod Fiorentina.