Ancelotti er overbevist: “Tchouameninga” kan spille i forsvaret

Real Madrid er løbet ind i lidt af en skadeskrise, efter David Alaba blev knæskadet, og det kan betyde, at Aurelien Tchouameni skal en tur ned i forsvaret.

Carlo ANcelotti har ingen betænkeligheder ved at bruge Aurelien Tchouameni i midterforsvaret.
Foto: Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix

Han måtte selv trække på smilebåndet efter sin fortalelse.

Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti har i sine to franskmænd, Aurelien Tchouameni og Eduardo Camavinga, to dygtige midtbanespillere.

Det er nemlig på midtbanen, både Tchouameni og Camavinga begge helst vil spille, men efter både Éder Militão og David Alaba er blevet skadet, har Real Madrid akut brug for spillere til forsvaret.

Her kan begge franskmænd, ifølge cheftræner Carlo Ancelotti, vikariere, og det fik italieneren til at mikse de to spilleres navne sammen.

– “Tchouameninga” [..] Tchoumaneni bryder sig ikke om at spille midterforsvarer, ligesom Camavinga ikke bryder sig om at spille back. Tchouameni har til nøds spillet der og gjort det rigtig godt. Han ved godt, hvordan man spiller der.

– Jeg er overbevist om, at han kan spille en kamp eller to som midterforsvarer, hvis det bliver nødvendigt. Tchouameni ser selv sin fremtid som knudepunkt på midten for Real Madrid, det ved vi alle godt, lyder det fra Ancelotti.

Dårligt nyt for Real Madrid: Profil har revet korsbåndet over

Den italienske cheftræner lægger dog ikke skjul på, at forsvarskvalerne kan ende med et nyindkøb, når transfervinduet åbner til januar.

– Jeg siger ikke nej. Vi har talt med klubben og vil evaluere de kommende dage. Vi har tid nok. Januar-markedet lukker ikke før den 31, så vi kigger efter den bedst mulige løsning. Lige nu har vi ikke travlt. Vi vil slutte sæsonen godt af, og så har vi tid til at træffe den bedst mulige beslutning, lyder det fra Ancelotti.

Real Madrid spiller torsdag årets sidste kamp, når de gæster Alaves.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P