Guardiola vil gøre arbejdet færdigt: Det eneste City mangler

Klub-VM er det eneste trofæ, der mangler i Manchester Citys trofæskab, og Guardiola vil have, at klubben vinder turneringen.

Pep Guardiola i sin sorte jakke trykker hånden med en anden mand.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

VM for Klubhold.

Trofæskabet i Manchester City står bestemt ikke tomt, men det er alligevel et trofæ, klubben mangler at kunne vise frem.

Det får Pep Guardiola og resten af Manchester City-mandskabet muligheden for at kunne efter de kommende dage, hvor klubben deltager i VM for Klubhold efter Champions League-triumfen i sidste sæson, og ifølge Guardiola er det en chance, der skal tages.

– Det er min fjerde gang, og de forgående semifinaler har været meget vanskelige og tricky. Vi ved, hvor svært det at vinde denne turnering, og man er nødt til at have gjort noget specielt for overhovedet at komme hertil.

Sådan udtalte Guardiola sig til pressen mandag aften i Saudi-Arabien, hvor VM for Klubhold i år finder sted.

Marcelo og Fluminense venter for City eller Scholz i VM-finalen

Den spanske stjernetræner har allerede vundet klub-VM to gange med FC Barcelona og en enkelt gang med Bayern München. Men Manchester City har aldrig vundet den, da klubben vandt sin første Champions League i sommers, og det er netop CL-trofæet, der er adgangsgivende til turneringen.

– Det er et trofæ, vi ikke har, så vi håber at fuldende cirklen og vinde alle de trofæer, som er mulige for os at vinde. Kun denne mangler, sagde City-cheftræneren.

I semifinalen venter vinderen af den asiatiske Champions League, Urawa Red Diamonds, der har danske Alexander Scholz på holdkortet. Vinderen af semifinalen møder fredag brasilianske Fluminense i finalen. Europas repræsentant har vundet de seneste ti udgaver af VM for Klubhold.

Og når Guardiola siger, at det er det eneste trofæ, City mangler, lyver han ikke. Med Guardiola ved roret har City nemlig vundet fem engelske mesterskaber, to FA Cup-titler, fire Liga Cup-titler samt Champions League og den europæiske Super Cup en gang hver.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P