LaLiga

Griezmann blev historisk da Atletico smed point mod Getafe

Antoine Griezmann satte sig øverst på all-time topscorerlisten i Atletico Madrid, da han med to mål spillede en af mange hovedroller i kampen mod Getafe.

Antoine Griezman satte ny rekord for Atletico Madrid.

173 mål.

Så mange nåede Luis Aragonés at score for Atletico Madrid, og det samme antal er Antoine Griezmann nu oppe på.

Den franske angriber scorede nemlig to gange, da Atletico Madrid smed dyrebare point i overtiden mod bysbørnene fra Getafe.

Griezmann var nemlig bare en af flere hovedrolleindehavere i Madrid-derbyet tirsdag aften, hvor montenegrinske Stefan Savic med to gule kort efter 38 minutters spil bragte sig selv i fokus.

Trods en mand i undertal bragte Griezmann alligevel Atletico foran kort før pausen, inden den tidligere Real Madrid-spiller Borja Mayoral med sin udligning kort inde i anden halvleg skrev sit navn ind i kampens rulletekster.

Alvaro Morata gjorde det efter en times spil til 2-1, inden Antoine Griezmann på straffespark udlignede Aragonés rekord som all-time topscorer i Madrid-klubben med sin scoring til 3-1.

Atlético Madrid snubler i topstrid efter drømmemål

Dermed så Atletico ud til at ride stormen af efter Savic’ tidlige røde kort, men til sidst gik det galt for Diego Simeones tropper. Fire minutter før tid reducerede Oscar Rodriguez til 3-2, inden Borja Mayoral tre minutter inde i overtiden sørgede for, at Getafe kunne rejse de godt 20 kilometer mod sydvest med et enkelt point.

Med pointdelingen misser Atletico Madrid muligheden for at overhale FC Barcelona på LaLigas tredjeplads.