Tengstedt efter sejrsmål for Benfica: Jeg vil score i alle kampe

Danske Casper Tengstedt blev endnu engang matchvinder for Benfica, men den tidligere Superliga-spiller håber på endnu mere i det portugisiske.

Casper Tengstedt i aktion for portugisiske Benfica.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix.

Benfica sikrede sig søndag aften en vigtig 0-1 sejr over SC Braga på udebane, da Casper Tengstedt blev den helt store helt.

Den danske angriber scorede nemlig kampens eneste mål efter kun tre minutter, hvilket gjorde den tidligere AC Horsens-spiller til matchvinder endnu engang.

Tengstedts mål betyder, at den 23-årige angriber nu er oppe på tre mål i 11 kampe i den portugisiske liga, Liga Portugal.

Selvom det er godkendte tal for den unge angriber, så håber Tengstedt dog på, at han kan få netmaskerne til at blafre endnu mere.

– Jeg ved det ikke, jeg håber, at jeg også kan score imod de lidt mindre hold. Jeg vil gerne score i alle kampe.

– I dag hjalp jeg holdet. Det er jeg glad for og også de tre point. Den her sejr var meget vigtig, så det er godt, siger Casper Tengstedt til Sport TV ifølge Record.

Benficas sejr over Braga betyder, at det portugisiske mandskab fører Liga Portugal med to point ned til Sporting og FC Porto efter 14 kampe.

Sporting og FC Porto mangler dog at spille deres 14. opgør i ligaen, hvor de mandag aften netop møder hinanden klokken 21.15.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P