Pochettino spår mulig debut til stjerneangriber mod Newcastle

Chelsea-træner Mauricio Pochettino fortæller, at en af klubbens sommer-signings muligvis kan få sin debut tirsdag efter et længere skadesforløb.

Chelsea-træner Mauricio Pochettino åbner op for muligheden for, at stjerneangriber kan få debut for klubben meget snart.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Christopher Nkunku har stadig sin første gældende kamp for Chelsea til gode.

Men nu kan det være, at han ikke skal vente meget længere.

Det fortæller Chelseas cheftræner, Mauricio Pochettino, på et pressemøde forud for tirsdagens Carabao Cup-kamp mod Newcastle United.

Nkunku sad på bænken lørdag, da Chelsea slog Sheffield United 2-0, men det var ikke den rigtige kamp at skifte ham ind i, da han stadig ikke var helt klar ifølge Pochettino.

Nu ser det dog ud til, at den franske angriber er blevet sin skade kvit.

– Det, jeg har set i dag (til træning, red.), er meget bedre, end det jeg så dagen før Sheffield United-kampen, så det kan være, at det øger chancen for, at han er med (mod Newcastle tirsdag, red.). Som jeg så ham i dag, kan han måske spille 20 minutter, lyder det fra Pochettino.

Følg Campo på Facebook

Den argentinske manager ønsker ikke at lege med ilden, når det kommer til, om Nkunku er klar eller ej. Derfor var han ikke med i weekendens Premier League-kamp, selvom han var tæt på at være klar fysisk.

– Sådan som jeg så ham dagen før kampen mod Sheffield United, var jeg måske et eller to procent i tvivl. Derfor tog jeg ingen chancer med ham. Jeg bliver nødt til at være 100 procent sikker. Jeg tror, at det var godt for ham at være med holdet og være med til opvarmning. Det er fantastisk. Men hvorfor skulle jeg tage chancen, når vi fører 2-0?, siger Mauricio Pochettino.

26-årige Christopher Nkunku kom til Chelsea fra tyske RB Leipzig i sommers for omkring 447 millioner kroner.

Mourinho om Chelseas salg af De Bruyne og Salah: Børn der ikke kunne vente

Han nåede kun at spille venskabskampe i sommerpausen, inden en knæskade smed ham på sidelinjen.

Nkunku har spillet 172 kampe for RB Leipzig, hvor det er blevet til 70 mål og 56 oplæg, siden han kom til det tyske fra Paris Saint-Germain.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P