Champions League

Neestrup om mødet med City: Sværest mulige lodtrækning

Der venter F.C. København en alt andet end let modstander i næste runde. Cheftræner Jacob Neestrup er ikke sen til at beskrive sidste års vindere som den sværest mulige opgave.

Jacob Neestrup ser store udfordringer i at møde Manchester City i Champions League, men han forudser en fordel i at starte hjemme i Parken
Foto: Ritzau / Scanpix / Fabrice COFFRINI / AFP

Sidste sæsons vinder af turneringen, Manchester City, bliver F.C Københavns modstander i ottendedelsfinalen af Champions League.

Og det er ikke ligefrem noget der glæder løvernes cheftræner Jacob Neestrup.

– Det er den sværest mulige lodtrækning. Manchester City er et hold, som er fuldendte i deres kollektive spil og med store individualister. Det er verdens bedste klubhold, fortæller Neestrup til fck.dk.

De danske mestre starter på hjemmebane i første kamp mod Pep Guardiolas stjernespækkede mandskab, og netop det kan blive afgørende, forudser den populære træner hos FCK.

– Det handler om at gribe de muligheder vi vil få og lave et brugbart resultat, som kan bringe os til Manchester med et godt udgangspunkt. Og vi ser det som en fordel, at vi starter hjemme i Parken, som gennem alle årene har vist sig at give os en massiv opbakning, siger Neestrup.

Første kamp spilles enten den 13. eller 14. februar.

Du kan se hele lodtrækningen til Champions League herunder:

Så er der trukket lod: De møder hinanden i Champions Leagues ottendedelsfinaler
F.C. København på svær mission – Peps City-drenge venter i Champions League
En grimasse der ka’ passe: Se Rasmus Falks reaktion på Manchester City

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P