Ingen Will Still: Sunderland har fundet en anden cheftræner

Sunderland oplyser mandag, at man har ansat Michael Beale som klubbens nye cheftræner.

Michael Beale er ny cheftræner for Sunderland.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Det bliver 43-årige Michael Beale, der skal forsøge at spille Sunderland tilbage i Premier League.

Den tidligere Rangers-manager er tirsdag blevet præsenteret som ny cheftræner for den nordøstengelske klub, hvor han har skrevet under på en kontrakt til sommeren2026.

Dermed bliver det altså ikke Reims-træner Will Still, som ellers af flere omgange er blevet rygtet til jobbet på Stadium of Light, der overtager fra fyrede Tony Mowbray.

Dermed blev der kun tale om en periode som arbejdsløs på 11 uger for Beale, efter han 1. oktober blev fyret i skotske Rangers.

Både hos Sunderlands sportsdirektør, Kristijaan Speakman, hos klubbens ejer, Kyril Louis-Dreyfus, og hos Beale selv er der stor tilfredshed.

– Det er en kæmpe ære at komme til Sunderland-familien, og jeg vil gerne takke Kyril [Louis-Freyfus], Kristijaan [Speakman] og resten af bestyrelsen for den tillid og det ansvar, som de har placeret hos mig, lyder det fra Beale.

Medie: Sunderland vil lokke Will Still hjem til England

Beale får Mike Dodds, der siden fyringen af Tony Mowbray har fungeret som midlertidig cheftræner, som ny assistenttræner.

Dodds lagde som vikarierende cheftræner ud med en 2-1-sejr over West Brom, inden Sunderland og Dodds måtte tage fra Bristol City med et 1-0-nederlag i lørdags.

To på en aften: Sunderland fyrer også træneren

– Jeg er lykkelig over at kunne byde Michael [Beale] velkommen til vores klub, og jeg ønsker ham enhver succes her på Stadium of Light. Igennem vores samtaler stod det klart, at han deler vores idé om at implementere en præstationskultur, og han er dedikeret til en spillestil, som vi mener, er central for vores udvikling, lyder det fra klubejer – den 26-årige franskmand Kyril Louis-Dreyfus.

Sunderland er i skrivende stund nummer syv i Championship – tre point fra Hull på den sjetteplads, der giver adgang til oprykningsplayoffen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P