Medie: Skotsk transferrekord står for skud – storklub interesseret i O’Riley

En Premier League-storklub har nu meldt sin interesse for danske Matt O'Riley, som ser ud til at slå skotsk transferrekord ved et kommende skifte.

Matt O'Riley pris transferrekord
Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Matt O’Riley kan sætte ny skotsk transferrekord.

Det er formentligt et spørgsmål om tid, før den danske Celtic-profil Matt O’Riley rykker til en større adresse.

Og når det sker, så vil det med al sandsynlighed slå alle rekorder i Skotland, når det kommer til transferbeløb. Sådan lyder den seneste melding fra mediet TEAMtalk.

Ifølge mediets oplysninger så har rigmandsklubben Newcastle nu gjort sin entre i køen af Premier League-klubber, der jagter Matt O’Riley, som har præsteret stort for Celtic i denne sæson.

Mediet beretter, at Newcastle skulle have scoutet danskeren ved flere lejligheder – både i det skotske, men også i forbindelse med O’Rileys tørn på det danske landshold.

Seneste forlydender om en pris fra i sommer lød på omkring 10 millioner pund – svarende til omkring 87 millioner kroner. Men denne pris skydes nu ifølge TEAMtalk til hjørne… Eller måske endda helt ud af stadion.

Medie: Arsenal og Manchester City kæmper om Premier League-profil

I stedet forlyder det nu, at Celtic kræver en pris på mere end 25 millioner pund, hvis de skal lade Matt O’Riley gå. Det eksakte beløb nævnes ikke, men det svarer til en minimumspris på omkring 217 millioner danske kroner. Dermed vil en potentiel transfer af Matt O’Riley med al sandsynlighed være ny skotsk transferrekord.

Den nuværende skotske transferrekord tilhører også Celtic, da klubben solgte portugisiske Jota til saudiarabiske Al-Ittihad denne sommer. Ifølge Transfermarkt lød prisen på 29 millioner euro, hvilket også svarer til omkring 217 millioner kroner. Og det er altså den pris, som Celtic nu kræver mere end for O’Riley.

Tidligere er det kommet frem, at Brentford, Brighton, Tottenham og Crystal Palace skulle holde skarpt øje med danskeren. Det samme skulle ifølge mediet også gælde for Leicester og West Ham

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Matt O’Riley skiftede til Celtic fra MK Dons tilbage i januar 2022 og har sidenhen spillet sig op som en absolut profil for den traditionsrige skotske storklub.

I alt er det blevet til 96 førsteholdskampe for klubben med 17 mål og 24 assists til følge, ligesom det også er blevet til debut på det danske landshold.

Matt O’Riley er fortsat på kontrakt i Celtic frem til sommeren 2027.

Tidligere United-stjerne: Rooney var min værste holdkammerat

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P