Premier League

Medie: Arsenal og Manchester City kæmper om Premier League-profil

De to Premier League-storklubber, Arsenal og Manchester City, har angiveligt sigtekornet rettet mod den samme Premier League-profil.

Arsenal og Manchester City jagter Douglas Luiz
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal og Manchester City…

To af de største klubber i Premier League og dermed også to klubber, der jagter det bedste af det bedste.

Derfor er det nok hverken første eller sidste gang, at de to klubber indstiller sigtekornet på den samme spiller. Ikke desto mindre er det nu ifølge Football Insider tilfældet.

Mediet beretter, at begge klubber er opsatte på, at forstærke sig på midtbanen i det kommende transfervindue i januar. Og her er det angiveligt den samme Premier League-profil, der topper de respektive ønskelister.

Den omtalte midtbaneprofil er Aston Villas brasilianske stjerne, Douglas Luiz. De 25-årige centrale midtbanespiller har præsteret flot på et godt spillede Villa-mandskab i denne sæson, og det har skabt stor interesse.

Rygterne går på, at Aston Villa har lagt sig fast på en pris, der lyder på 100 millioner euro, hvis de skal sælge Douglas Luiz. Det svarer til i omegnen af 746 millioner danske kroner.

Sagen er dog den, at Aston Villa ikke ønsker at sælge Douglas Luiz på nuværende tidspunkt.

Medie: Manchester City jagter Premier League-midt

Unai Emery og co. ventes derfor at afvise ethvert bud, der skulle komme på brasilianeren i vinterens transfervindue. Til sommer skulle snakken dog være en anden, lyder det.

Douglas Luiz har tidligere gjort sig for Manchester City, hvor han var på kontrakt fra 2017 til 2019. Han var dog udlejet til spanske Girona i hele sin kontraktperiode og har derfor aldrig fået debut for Pep Guardiolas mandskab.

I Aston Villa har Douglas Luiz formået at spille sig ind som en stor profil. Siden sit skifte til klubben i sommeren 2019 har han spillet 176 kampe for klubben med 18 mål og 18 assists til følge.

Kontrakten mellem parterne løber i skrivende stund frem til sommeren 2026.

Følg Campo på Facebook

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P