Serie A

Italiensk cheftræner roser ung dansker efter Serie A-kamp: Et enormt potentiale

21-årige Thomas Kristensen startede inde for første gang i syv kampe for Udinese, da den italienske klub søndag spillede 2-2 med Sassuolo i Serie A, Efterfølgende høstede danskeren store roser.

Thomas Kristensen iført Udineses hvide og sorte trøje kigger fokuseret på bolden i Serie A
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag var første gang i syv kampe, at Thomas Kristensen startede inde for Udinese.

Hjemme på Stadio Friuli i Udine var Sassuolo på besøg, og her var der fundet plads til den 21-årige østjyde, som spillede hele kampen.

Og Kristnesen efterlod et flot indtryk på banen i det norditalienske, selvom Udinese satte en to-målsføring over styr og måtte nøjes med 2-2. Efter kampen fik danskeren da også flotte ord med på vejen fra sin træner.

Gabriele Cioffi er manden med ansvaret i Udinese, og som aktiv spillede han selv i de bagerste geledder. Cioffi roste da også sin unge dansker efter kampen mod Sassuolo.

– Thomas Kristensen er en ung spiller med enormt potentiale og meget store udviklingsmuligheder, udtaler Cioffi til Udineses hjemmeside.

Den tidligere AGF-spiller havde flest blokeringer og næstflest clearinger i kampen, og danskeren ligger også helt i toppen af statistikkerne over boldberøringer og succesfulde afleveringer.

Næste kamp for Udinese – med eller uden Kristensen på banen – er Lille Juleaften, den 23. december, på udebane mod Torino.

Rasmus ‘NK’ med uheldig hovedrolle i italiensk danskerduel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P