Guardiola efter Palace-kryds: Vi fortjener ikke at vinde

Pep Guardiolas Manchester City var foran 2-0 sent i lørdagens kamp mod Crystal Palace på hjemmebane, men alligevel lykkedes det gæsterne at få 2-2 med fra kampen. 'Fortjent', kalder Guardiola det efter kampen.

Guardiola iført mørkt tøj kigger slukøret ned i jorden
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts as a penalty is awarded to Crystal Palace in the final moments of the English Premier League football match between Manchester City and Crystal Palace at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on December 16, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Manchester City plejer at vinde, når de fører 2-0 på hjemmebane.

Lørdag cruisede Guardiolas mandskab da også mod de tre point på Etihad, men til allersidst blev det hele smidt væk mod Crystal Palace.

City var ellers kommet foran ved Jack Grealish i første halvleg, og unge Rico Lewis fordoblede føringen i starten af anden halvleg. Palace reducerede med et kvarter igen, og i den absolutte overtid kom overraskelsen så.

I femte minuts overtid gled sejren ud mellem fingrene for Guardiola, da Crystal Palace blev tilkendt et straffespark. Og så var 2-2 en realitet.

Citys manager, Pep Guardiola, var det heller ikke tilfreds efter kampen.

– Ved slutningen, vær tålmodig, giv ikke plads til omstillinger, som vi har gjort det i syv-otte, udtaler Guardiola efter kampen ifølge Manchester Evening News.

Det var scorede det udlignede mål i den dybe overtid af kampen, takket være et klodset straffespark begået af Citys Phil Foden.

– I feltet skal man være forsigtig, og det var vi ikke. Vi fortjener ikke at vinde. Det er ikke uheld, det er fortjent, forklarede Guardiola.

– Vi giver to point væk, og når man giver sådan et straffespark væk, fortjener man det, slutter den 52-årige spanier.

City har blot vundet én af de seneste seks kampe. Næste opgør for Guardiolas tropper er på tirsdag, hvor Alexander Scholtz’ japanske klub, Urawa Red Diamonds, venter i VM for klubhold.

Mål og Highlights: City snubler efter sen straffescoring af Palace