Bundesligaen

Dortmund-træner roser Jess Thorups Augsburg

Jess Thorups Augsburg spillede lørdag 1-1 mod Dortmund i Bundesligaen, og efter kampen var der roser fra Dortmunds cheftræner til Augsburgs indsats.

Terzic sider med en finger i øret og et sort kruset hår
Foto: Michaela Rehle/AFP/Ritzau Scanpix

Paris Saint-German gjorde det senest i Champions League, og lørdag gjorde Augsburg dem kunsten efter i Bundesligaen.

Spillede 1-1 mod Dortmund.

Edin Terzics Dortmund-mandskab fik et enkelt point med fra mødet med Jess Thorups Augsburg, og efter kampen var der store roser fra Terzic til den danske cheftræners sydtyske mandskab.

– Det var en meget vild kamp med et utilfredsstillende resultat fra vores synspunkt. Vi investerede meget og havde en masse chancer for at score, som vi ikke kunne udnytte, udtaler Terzic til Augsburgs hjemmeside efter kampen.

Augsburg havde flere nærgående forsøg, og Thorups mandskab kom også fortjent kom foran. Føringen holdte knap ti minutter, inden Dortmund svarede igen, og så endte det med en deler i det sydtyske.

Mål og Highlights: Thorups Augsburg får point hjemme mod Dortmund

– Til sidst ender det med en uafgjort 1-1 mod et modigt, intenst og aggressivt Augsburg-hold. Ikke desto mindre var vi tæt på at vinde kampen, og et sejrsmål var muligt.

– Men man må også sige, at Augsburg også havde gode muligheder, især i begyndelsen af ​​anden halvleg, slutter Dortmunds 41-årige tyske cheftræner.

Næste kamp for Dortmund er tirsdag den 19. december hjemme mod Mainz 05

Mål og Highlights: Dortmund og PSG spiller uafgjort i hæsblæsende opgør

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P