Premier League

Alisson inden United: Virkelig en speciel kamp for os

Alisson Becker og Liverpool møder søndag Manchester United, og der venter en speciel kamp for Liverpool, fortæller målmanden forud for mødet med ærkerivalen.

Alisson klapper i sine handsker iført sort målmandstøj
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool mod Manchester United er en af de helt store kampe.

Ikke bare i Premier League, men for fodboldelskere verden over, og søndag møder de to rivaler hinanden for første gang i denne sæson.

En af Liverpools store profiler, den brasilianske målmand Alisson Becker, ser frem til kampen mod Manchester United og til det store fremmøde på Liverpools hjemmebane, Anfield.

– Der er mange følelser. Det er virkelig en speciel kamp for spillere og også for fansene, fortæller Alisson til Liverpools hjemmeside.

– Vi ved, hvor vigtig kampen er for klubbens fans, og det var en af grundene til, jeg skiftede til Liverpool: atmosfæren på Anfield.

Liverpool er i gang med en større udbygning af den ene tribune på Anfield, som åbnes delvist op. Det betyder, at 57.000 tilskuere overværer kampen søndag – det højeste antal på Anfield i 50 år.

Liverpool er klar: Sætter tilskuerrekord søndag mod United

– Jeg tror, tilskuerne altid skal huske på, at de har kraften i deres hænder og deres stemmer. At de virkelig kan skubbe os fremad og gøre holdet bedre.

– Man er sikker på, der bliver en stor atmosfære på Anfield mod United, og vi spillere vil gøre vores bedste for at vinde kampen og bringe smil og glæde til folket, slutter Liverpools 31-årige målmand.

Kampen mellem Liverpool og Manchester United fløjtes op klokken 17:30 og kan ses på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P