Premier League

Årsagen til nul mål? – Rasmus Højlund ligger helt i bund på afgørende liste

Rasmus Højlund har endnu ikke scoret i sine 12 kampe i Premier League for Manchester United. Nye tal giver en mulig forklaring på danskerens manglende mål.

Rasmus Højlund går og kigger ned i jorden
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund er noteret for nul mål i 12 kampe i Premier League.

Det har langt fra været fryd og gammen for danske Rasmus Højlund i Manchester United, men nye tal forklarer de manglende mål.

For Højlund har ganske vist haft fin tur i den i Champions League, hvor det er blevet til fem mål for United, men i Premier League venter den 20-årige dansker stadig på første mål.

Og det er der muligvis en ganske god grund til.

Højlund er nemlig den angriber i Premier League, der modtager færrest afleveringer fra sine holdkammerater.

Det skriver engelske Daily Mirror på baggrund af tal fra statistikbanken Opta Analytics. Og det er skidt læsning for Højlund.

Erik ten Hag inden Liverpool: Tager til Anfield for at vinde

Blot 150 gange har danskeren modtaget bolden fra hans holdkammerater i indeværende sæson, og det er altså lavest af alle angribere i Premier League.

Til sammenligning toppes listen af Tottenhams Son Heung-Min, som har modtaget bolden knap 400 gange fra sine holdkammerater.

Altså over tre gange så mange som Højlund.

De første 798 minutter i Premier League for Højlund har altså været målløse, men søndag aften kan danskeren komme på tavlen for første gang, når Manchester United gæster Liverpool klokken 17:30.

Alisson inden United: Virkelig en speciel kamp for os

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P