Premier League

Klopp om dårlige United: Jeg kan overhovedet ikke lide det

Liverpools manager fortæller på et pressemøde, at han aldrig bryder sig om, når Manchester United er inde i en dårlig periode før de to klubbers kampe mod hinanden.

Jürgen Klopp og Erik ten Hag beder fansene om at opføre sig ordentligt.
Foto: Reuters/Andrew Couldridge.

Søndag står den på et af de helt store rivalopgør i Premier League, når Liverpool hjemme på Anfield møder Manchester United.

Selvom det på papiret er hjemmeholdet, der er favoritter til opgøret, så bryder Liverpools manager, Jürgen Klopp, sig aldrig om den situation.

Manchester United har ikke haft den bedste sæson indtil videre, og senest de to klubber mødtes på Anfield blev det også til en historisk 7-0 nederlag.

Men netop disse periode for United er det, som Jürgen Klopp frygter mest. Det fortæller Liverpool-manageren på et pressemøde fredag.

– Jeg kan aldrig lide det, når overskrifterne om Manchester United er dårlige, inden vi møder dem, fordi så er det netop den kamp, hvor de kan få vendt tingene.

– Jeg kan overhovedet ikke lide det. Jo flere dårlige ting folk siger om dem, jo stærkere bliver de, siger Jürgen Klopp.

Øverst i artiklen kan du se de to engelske klubbers seneste møde, hvor Merseyside-klubben vandt med de famøse 7-0 over De Røde Djævle.

Kampen mellem Liverpool og Manchester United spilles søndag klokken 17.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P