Frendrup og Genoa stjæler point fra formstærke Juventus

Morten Frendrup var med fra start, da Genoa hjemme spillede uafgjort imod Juventus i Serie A's 16. runde.

Federico Chiesa scorede til 0-1 for Juventus mod Genoa på straffespark i Serie A.

Juventus var inden fredagens kamp ubesejret i deres seneste 10 opgør. Den stime blev udbygget, da topholdet spillede 1-1 ude mod Genoa.

Med fra start for Genoa var Morten Frendrup, der endnu engang spillede samtlige 90 minutter for det italienske mandskab.

Efter 28 minutter var det udeholdet fra Torino, der bragte sig i front med 0-1, da Federico Chiesa scorede på et straffespark for Juventus.

I anden halvleg lykkedes det dog for Frendrup og co. at få udlignet, da islandske Albert Gudmundsson scorede til 1-1 i det 48. minut for hjemmeholdet.

Medie: Liverpool har udset sig dansk midtbanemotor

Selvom der resterede masser af tid i anden halvleg for Juventus til at sikre sig sejren, så måtte Den Gamle Dame nøjes med et enkelt point imod Genoa, da kampen endte 1-1.

Det uafgjorte resultat betyder, at Juventus forbliver på andenpladsen i Serie A resten af 16. runde, mens Genoa indtil videre rykker op på en 14. plads.