Bremen og Stage i fredagsremis med Gladbach

Jens Stage spillede hele kampen, da Werder Bremen og Borussia Mönchengladbach spillede uafgjort fredag aften i Bundesligaen.

Werder Bremen Logo

Fredagens opgør i Bundesligaen bød på en kamp der endte 2-2 mellem de to midterklubber Borussia Mönchengladbach og Werder Bremem.

Den tidligere AGF-spiller Jens Stage var med fra start for udeholdet fra Bremen, der kort inde i kampen bragte sig i front.

Her var det den tidligere Eintracht Frankfurt-spiller Rafael Borre, der allerede efter syv minutter scorede til 0-1 for Werder Bremen.

Desværre for Stage og Bremen formåede Gladbach at udligne kort inden pausen, da Rocco Reitz scorede til 1-1 for hjemmeholdet.

Kort inde i anden halvleg var Reitz endnu engang på spil, da han i det 49. minut bragte Mönchengladbach på 2-1.

Med et lille kvarter igen var det dog igen Werder Bremens tur til at komme på måltavlen, da Marvin Ducksch udlignede til 2-2 i det 76. minut.

Ingen af de to Bundesliga-mandskaber formåede at score yderligere i midteropgøret, og begge klubber måtte derfor tage sig til takke med et enkelt point.