LaLiga

Barca-boss slår fast: Jeg stopper ikke

Efter en dårlig periode i FC Barcelona har rygterne gået på, om klubbens cheftræner, Xavi, måske kunne være fortid i klubben. Det afbekræfter hovedpersonen dog selv.

Newly-appointed FC Barcelona's Spanish coach Xavi Hernandez (R), flanked by FC Barcelona's Spanish president Joan Laporta, poses with his jersey during the presentation ceremony at the Camp Nou stadium in Barcelona on November 8, 2021. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Senest blev det til et pinligt nederlag i Champions League på 2-1 til Royal Antwerp for FC Barcelona.

Det resultat har blot været et blandt mange i den seneste tid, hvor det spanske storhold har fået stor kritik for deres resultater og præstationer.

Derfor har der siden nederlaget til Royal Antwerp onsdag aften gået rygter om i Spanien, at Xavis afsked med klubben måske ikke ligger langt ude i fremtiden.

Xavi valgte dog på et pressemøde fredag at slå fast, at de rygter ingen sandhed indeholder, og at han derimod glæder sig til resten af sæsonen.

– Jeg tænker ikke på at trække mig. Jeg har det fint, og jeg glæder mig ved tanken om, at vi kan opnå en god sæson.

– Jeg tror mere end nogensinde på projektet og spillerne. Jeg har et godt forhold til præsidenten, Deco (FC Barcelonas sportsdirektør, red.) og Yuste (Vicepræsident i FC Barcelona, red.), siger Xavi på pressemødet.

FC Barcelonas næste opgør er på lørdag, når catalanerne møder Valencia på udebane klokken 21.00 i LaLiga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P