3F Superligaen

Vallys gør status: Føler vi er bedre end de andre

Der er en verden til forskel på Brøndby IF's placering i tabellen i denne vinterpause, sammenlignet med samme tidspunkt sidste år. Nicolai Vallys sætter ord på, hvordan efteråret har været.

Nicolai Vallys og resten af Brøndby føler sig bedre end de andre i Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

En 10. plads i Superligaen.

Det var, hvad alle i og omkring Brøndby IF skulle kigge på hele vinteren igennem, da bolden blev sparket til vinterpause for et år siden.

I år er situationen dog en helt anden, og man kan denne gang i Brøndby glæde sig over, at man ligger på andenpladsen i tabellen – to point efter FC Midtjylland og et enkelt point foran ærkerivalen, F.C. København.

Efterårssæsonen har med andre ord været en helt anden oplevelse for spillerne i Brøndby denne gang, og det har en af holdets allerstørste profiler, Nicolai Vallys, skam også bidt mærke i.

– Det er jo helt anderledes. Jeg tror, at alle, som var med sidste år, har en helt anden følelse nu. Også når man går ind til en kamp. Vi føler, at vi kommer til at vinde. Man føler, at man er bedre end de andre. Det er en fed følelse.

– Man kan også mærke, at der er et helt andet tryk på stadionet. Jeg føler, at folk nyder at komme og se os spille fodbold. Vi føler, at vi underholder dem, og det betyder meget, siger han til Brøndby IF’s egen hjemmeside.

Nicolai Vallys og resten af Brøndby kan lige nu læne sig tilbage og nyde vinterpausen og juletiden, inden forberedelserne til den nye sæson lurer på den anden side af nytår.

Her skal Brøndby-mandskabet stå skarpt fra start, da første runde i forårssæsonen byder på et vaskeægte topbrag, når FC Midtjylland slår vejen forbi Brøndby Stadion den 18. februar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P