Oliver Christensen vogtede buret da Fiorentina spillede sig videre i Conference League

Oliver Christensen passede buret, da Fiorentina mødte Ferencvaros på udebane. Det var en lige affære, som også medførte et uafgjort 1-1 resultat.

Oliver Christensen for Fiorentina imod Parma.
Foto: Massimo Paolone/AP/Ritzau Scanpix

Fiorentina og Oliver Christensen er videre i Conference League.

Torsdag aften blev Europa Conference League-grupperne afgjort, og et 1-1 resultat mellem Ferencvaros og Fiorentina betyder, at begge hold er videre i turneringen.

Oliver Christensen fik en sjælden start, da han fik lov til at vogte buret for Fiorentina. Den danske målmand indkasserede et enkelt mål, som han dog ikke kunne gøre noget ved.

Det skete efter 47 minutters spil, da Mohammed Abu Fani spillede en bold på tværs helt inde i feltet, og det var derefter ingen sag for Kristoffer Zachariassen at sætte bolden i mål til 1-0.

Italienerne ville det dog anderledes. Luca Ranieri havde sidst fod på, da der opstod en tilfældig situation i det lille felt efter et hjørnespark.

Kampen endte dermed 1-1, hvilket betyder at både Fiorentina og Ferencvaros er videre i Conference League.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Oliver Christensen skiftede i sommer til Fiorentina fra Hertha Berlin, og siden har spilletiden været sparsom. Fiorentina-manageren, Vincenzo Italiano foretrækker tilsyneladende 33-årige Pietro Terracciano.

Oliver C og Fiorentina smed sejren i Belgien
Video: Sneboldkamp satte en midlertidig stopper for Conference League-kamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P