Liverpool vinder Europa League-gruppe trods nederlag

Liverpool led et nederlag torsdag aften, da man gæstede Union Saint-Gilloise i den sidste kamp af Europa League-gruppespillet.

Cameron Puertas fejrer Union Saint-Gilloises andet mål mod Liverpool i Europa League.

Liverpool havde intet at spille for, og det vidnede kampen også om.

Union Saint-Gilloise tog en flot 2-1 sejr mod det akutelle tophold fra Premier League.

Jürgen Klopp valgte at give spilletid til mange unge spillere, da der også venter en enormt vigtig kamp imod Manchester United på søndag. Derfor blev der hviletid til flere af de store stjerner.

Kampen bar også præg af et markant svækket Liverpool-hold, som aldrig rigtigt blev farlige i opgøret.

Efter 32 minutter bragte hjemmeholdet sig foran med 1-0, da Mohamed Amoura stak i dybden og fik rundet Kelleher.

Liverpool svarede igen efter 40 minutters spil, da Curtis Jones fandt Jarell Quansah, som kunne udligne efter et hjørnespark. Blot tre minutter efter fik Cameron Puertas udplaceret Kelleher og gjort det til 2-1.

I anden halvleg fik belgierne et mål annulleret efter et VAR-tjek, da Cameron Puertas ellers troede han havde gjort det til 3-1.

Resten af kampen forløb uden de store chancer, dog er Liverpool stadig videre i Europa League som vindere af gruppe E, imens Union Saint-Gilloise ryger i Conference League.

Tidligere holdkammerat er overbevist: Salah bliver i Liverpool