Europa League

Ligeved og næsten: Priskes Prag misser lige akkurat førstepladsen

Sparta Prag med danske Brian Priske som cheftræner var et mulehår fra at gribe chancen og spille sig videre som gruppevinder i Europa League - skotske Rangers ville det dog anderledes.

Brian Priske og resten af Sparta Prag må nøjes med andenpladsen i i Europa Leagues gruppespil.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Så tæt på.

Sparta Prag-cheftræner Brian Priske og resten af den tjekkiske hovedstadsklub var snublende tæt på at spille sig videre i Europa League som gruppevinder.

Her klarede den danske cheftræners tropper torsdag aften den del af ligningen, som de selv kunne gøre noget ved, da cypriotiske Aris blev besejret med 1-3.

For at det skulle blive til en førsteplads i Europa Leagues gruppe C for Sparta Prag, krævede det dog en uafgjort mellem Real Betis og Rangers.

Det så også længe ud til at blive tilfældet, men i det 78. minut blev jamaicanske Kemar Roofe den helt store helt for skotterne, da han scorede sejrsmålet til 2-3.

Dermed vinder Rangers gruppen med 11 point, mens Sparta Prag ender på andenpladsen med 10 point. Real Betis ender som nummer tre med ni point og ryger ned i Conference League, hvor man møder en af andenpladserne fra gruppespillet i 1/16-finalerne.

Sparta Prag kan nu se frem til at møde en af tredjepladserne fra Champions Leagues gruppespil efter nytår.

Peter Vindahl og Asger Sørensen startede begge inde for Sparta Prag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P