Conference League

Kæmpe skuffelse: FC Nordsjælland ekspederet ud af Europa

FC Nordsjælland kunne selv afgøre deres videre færd i Conference League, men endte i stedet med at blive sendt ud af turneringen.

FC Nordsjælland er ude af Conference League efter et nederlag mod Ludogorets.
Foto: Vassil Donev/EPA/Ritzau Scanpix

6-1 og 7-1.

Det er cifrene, som FC Nordsjælland formåede at besejre henholdsvis Fenerbahce og Ludogorets med hjemme på Right to Dream Park.

Alligevel er Farum-klubben nu blevet ekspederet ud af Conference League, efter det torsdag aften blev til et 1-0-nederlag i Bulgarien.

FC Nordsjælland kom ind til den sidste runde af gruppespillet som gruppens førsteplads, men da Fenerbahce klarede skærene med en 4-0-sejr over Trnava og FC Nordsjælland må se sig slået af Ludogorets, er det europæiske eventyr altså slut for denne gang.

Opgørets første store mulighed i fandt sted i det 26. minut, da Ludogorets’ Kwadwo Duah afsluttede et flot angreb ved at ramme ydersiden af den ene stolpe i FCN-målet.

I det 37. minut havde FC Nordsjællands Christian Rasmussen muligheden for at bringe sit hold i front, men forsøget blev reddet på stregen.

Efter pausen var der ingen tvivl om, at danskerne jagtede et tiltrængt føringsmål, men i stedet blev det Ludogorets, der i det 79. minut fik scoret kampens eneste mål.

Her gav et yderst passivt FCN-mandskab alt for meget plads til Jakub Piotrowski, der stille og roligt kunne drive bolden frem, indtil han besluttede sig for at skyde på mål.

FCN’s Benjamin Nygren stak benet ud i et forsøg på at blokere afslutningen, men endte i stedet med at rette bolden af, så Andreas Hansens chancer for en redning blev markant mindre.

Bolden sejlede i mål og Ludogorets brød ud i vild jubel.

FC Nordsjælland invaderet – hån og mobning

FC Nordsjælland skiftede offensivt ind og trykkede på mod kampens slutning, men et mål blev det aldrig til. Heller ikke da en stor dobbeltchance tilfaldt først Marcus Ingvartsen og dernæst Benjamin Nygren.

Dermed er der kun ét dansk hold tilbage i europæisk fodbold i denne sæson.

Fenerbahce og Ludogorets er videre i Conference League på bekostning af FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P