Conference League

Godt FCN-nyt fra Bulgarien: En bane man kan spille hurtigt på

FC Nordsjælland har sin europæiske skæbne helt og aldeles i egne hænder, når de torsdag aften gæster bulgarske Ludogorets i Conference League.

FC Nordsjælland har det hele i egen hænder, når de møder Ludogorets.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det kan blive en førsteplads, det kan blive en andenplads, og det kan blive exit via en tredjeplads.

FC Nordsjælland har siden 3-1-nederlaget til Fenerbahce i første runde imponeret stort i Conference League, hvor de med én kamp tilbage fører Gruppe H.

Danskerne har dog kun ét point ned til både Fenerbahce og torsdagens modstander fra Ludogorets, men fra byen Razgrad i Bulgarien er der gode danske nyheder.

– Det er en virkelig fed følelse at stå her nu og vide, at der kun er få timer til, at stadionet bliver fyldt og vi skal ind og spille så stor en kamp. Banen virker også okay, så vi skal også sørge for at udnytte, at det er en bane, man kan spille hurtig fodbold på. Så jeg tror, vi alle glæder os, lyder det fra FC Nordsjællands Christian Kjelder Rasmussen.

Den 20-årige Ajax-lejesvend var så sent som i august i Razgrad for at møde Ludogorets med Ajax. Ved den lejlighed blev det ikke til spilletid i hollændernes 1-4-sejr, og derfor håber den unge angriber på at få spilletid denne gang.

Drømmefodbold i Farum! FCN smadrer de 19-dobbelte tyrkiske mestre efter hattrick af Nygren

– Det bliver stort at træde ind på banen med FCN-logoet på brystet i en så vigtig kamp for klubben. Jeg har altid haft en drøm om at spille disse kampe, og det skete desværre ikke senest for Ajax, så jeg er klar til at give mig 100 procent senere, lyder det fra Christian Rasmussen.

FC Nordsjælland kan med en sejr i Bulgarien sikre sig førstepladsen i Gruppe H, og det vil betyde, at klubben først indtræder i Conference Leagues knockoutfase i ottendedelsfinalerne i stedet for i 16-delsfinalerne, som er tilfældet for gruppens andenplads.

En uafgjort kan, afhængigt af Fenerbahces resultat hjemme mod slovakiske Trnava, give både første- og andenpladsen i gruppen, mens et nederlag kun vil give danskerne andepladsen, hvis Fenerbahce sætter point til mod Trnava.

Følg Campo på Facebook

– Det bliver virkelig fedt i dag. Vi har ventet på denne kamp i et stykke tid nu, og jeg tror hele truppen ser frem til at kunne afgøre det. Vi vil gerne have afgjort det en kamp eller to tidligere, men nu får vi lov til at gøre det i dag, og det er jeg sikker på nok skal blive fedt.

– Forhåbningen er, at vi kan tage på ferie med en god følelse og en sejr, så vi sikrer os den første plads i gruppen og videre avancement. Vi har trænet godt hele ugen, hvor der både har været plads til smil og seriøsitet, så jeg føler, at vi har haft optimale forberedelser frem mod kampen, så nu er det op til os at gøre det færdigt.

Kampen i Bulgarien spilles klokken 18:45 og kan ses på TV 2 Sport X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P