3F Superligaen

FC Nordsjælland invaderet – hån og mobning

Særligt tyrkiske fodboldfans har torsdag aften fundet vej til FC Nordsjællands platforme på de sociale medier, hvor der bliver gjort godt og grundigt grin med Farum-klubben.

FC Nordsjællands sociale medier invaderet af tyrkiske fans.
Foto: Umit Bektas/Reuters/Ritzau Scanpix

Højt at flyve, dybt at falde.

FC Nordsjælland har utvivlsomt ramt både Fenerbahces og Ludogorets’ fans på stoltheden, da de to klubber blev sendt hjem med henholdsvis 6-1 og 7-1 fra Right to Dream Park i Conference League-gruppespillet.

De to imponerende storsejre til trods, så er det alligevel FC Nordsjælland, der torsdag aften er blevet sendt ud af den europæiske turnering med et 1-0-nederlag ude mod Ludogorets.

Nederlaget og FC Nordsjællands exit fra turneringen har nu fået tændt godt og grundigt op under særligt Fenerbaches fans, der nu er i færd med en form for online invasion af den danske klubs profiler på de sociale medier.

Der er således i skrivende stund – 45 minutter efter slutfløjt – blevet kommenteret hele 3.001 gange på FC Nordsjællands ellers uskyldige og informerende opslag på Instagram, hvor man har delt et billede med teksten “full time” og så ellers resultatet på 1-0 fra nederlaget i Bulgarien.

Langt størstedelen af kommentarerne er noget i stil med “HAHAHA”, “Small club”, tyrkiske gloser og andre hånende budskaber.

Det samme er tilfældet på X, hvor der også er dumpet mere end 1.000 kommentarer ind i samme boldgade som ovenstående.

Til sammenligning delte FC Nordsjælland tre opslag på X onsdag, hvilket kastede i alt ni kommentarer af sig.

Se opslagene med de mange kommentarer nedenfor:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P