Premier League

13 tvivlsomme spillere og regulær skrækstatistik forud for Uniteds tur til Anfield

Manchester United har næppe nogensinde gået ind til en kamp som større underdog, end det er tilfældet søndag når de gæster Liverpool på Anfield.

Manchester United kan være uden 13 spillere, når de gæster Liverpool på Anfield.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er vanskeligt at se, hvad optimistiske Manchester United-fans skal hænge deres hat på forud for søndagens opgør mod Liverpool.

Den kriseramte storklub går ind til kampen på Anfield midt i en elendig stime, der senest så klubben forlade Champions League allerede efter gruppespillet, og så har klubben tilmed en elendig statistik på rivalernes græs.

I de seneste fire møder mellem de to hold på Anfield er det ikke én eneste gang lykkes Manchester United at score, og De Røde Djævle har kun scoret én gang i de seneste otte møder i Liverpool. Seneste møde i marts endte som bekendt med et forsmædeligt 7-0-nederlag.

Til søndagens kamp er Erik ten Hag tilmed ramt af markante fravær, og den pressede hollænder kan ende med at måtte undvære helt op til 13 spillere, der alle ville være i spil til en plads til startopstillingen.

Liverpool-legende revser Bruno Fernandes: Vil ikke med til Anfield

Bruno Fernandez er endegyldigt ude af opgøret, efter United-anføreren i 0-3-nederlaget til Bournemouth fik sit femte gule kort i sæsonen og dermed har karantæne. Ud over portugiseren har United seks spillere, som regnes for sikre fravær:

Sikre fravær:

Bruno Fernandes (karantæne)
Lisandro Martinez (fodskade)
Casemiro (lyskeskade)
Tyrell Malacia (knæskade)
Christian Eriksen (knæskade)
Amad Diallo (knæskade)
Jadon Sancho (Intern karantæne)

Ud over de syv spillere er seks spillere tvivlsomme. Marcus Rashford og Anthony Martial missede begge 0-1-nederlaget til Bayern München med sygdom, mens småskader holdt både Mason Mount og Victor Lindelöf ude af kampen. Dertil kommer, at både Harry Maguire og Luke Shaw måtte udgå undervejs i kampen mod tyskerne.

Sandsynlige fravær:

Marcus Rashford (sygdom)
Anthony Martial (sygdom)
Mason Mount (skade)
Harry Maguire (lyskeskade)
Luke Shaw (lårskade)
Victor Lindelöf (uvist)

Liverpool er klar: Sætter tilskuerrekord søndag mod United

Også Liverpool må undvære spillere

Selvom Manchester United er ramt af skader og formentlig også har det hårdt mentalt, så er søndagens modstandere fra Liverpool ikke selv helt uden problemer.

Jürgen Klopp må undvære en korsbåndsskadet Joel Matip, mens også Thiago Alcantara, Andy Robertson, Diogo Jota og Stefan Bajcetic ventes at misse kampen mod rivalerne, mens Jürgen Klopp også har meldt Alexis Mac Allister ude af opgøret. Argentinerens makabre skade kan du læse mere om her:

Makaber skade holder Liverpool-profil ude af United-derby

Kampen på Anfield spilles søndag klokken 17:30 og kan ses på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P