3F Superligaen

Tysk medie: Her udløber Wolfsburgs mulighed for at hente Grabara

Kamil Grabara skifter til Wolfsburg senest til sommer, men allerede til januar kan det være slut med polakken i F.C. København, hvis Wolfsburg aktiverer sin klausul.

Grabara i sin blå målmandstrøje og blå ansigtshjelm
Foto: Sven Hoppe/AP/Ritzau Scanpix

– Kan jeg få lov til at fejre, at vi er gået videre fra gruppespillet?

Det retoriske spørgsmål var fra F.C. Københavns målmand Kamil Grabara, i kølvandet på tirsdagens Champions League-triumf mod Galatasaray.

Grabara blev spurgt af Viaplay, om han har spillet sin sidste kamp for FCK. Den 24-årige polak skifter nemlig til Wolfsburg til sommer, men tyskerne har en klausul, der kan sende målmanden til Tyskland allerede til januar.

Men uret tikker for tyskerne.

Hvis Wolfsburg ønsker at aktivere klausulen og hente Grabara til klubben allerede i januars transfervindue, så skal klausulen aktiveres inden for en måneds tid. Det skriver den tyske avis Kicker.

– I følge Kickers informationer, har Wolfsburg muligheden for at hente Grabara før tid indtil midten af måneden, skriver den store tyske avis.

Ifølge Kicker er der to scenarier, der kan få Wolfsburg til at aktivere klausulen, og det omhandler den nuværende førstemålmand Koen Casteels.

Sælges belgieren, eller bliver han skadet, så kan det motivere den tyske klub til at hente Grabara til klubben allerede til januar.

Grabara har vogtet buret 32 kampe i denne sæson og har holdt målet rent i 11 af kampene.

Kom med i omklædningsrummet: Se Neestrups tale til FCK-spillerne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P