Champions League

Se målet her: Ex-OB’er scorer i Champions League

Onsdag aften tabte Feyenoord på hjemmebane med 1-2 til Celtic. Hollændernes mål blev scoret af en tidligere OB- og Superliga-profil.

Feyenoord's Gambian forward #19 Yankuba Minteh celebrates after scoring his team first goal during the UEFA Champions League group E football match between Celtic and Feyenoord at Celtic Park stadium in Glasgow on December 13, 2023. (Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)

Han scorede fire mål i 17 kampe for OB, men i dag er det Feyenoord, han tørner ud for.

Yankuba Minteh kom til fynske OB i sommeren 2022, og blot et år efter, i juni i år, blev han købt af Newcastle, som med det samme lejede ham til Feyenoord.

Her har Minteh bidt sig fast, og onsdag aften kom den foreløbige kulmination for den 19-årige gambianer.

Minteh startede på bænken og blev skiftet ind efter knap en times spil. Få minutter efter tacklede han hårdt på en Celtic-spiller og modtog et gult kort, men efter 82 minutter kom forløsningen.

Minteh modtog bolden i venstre side af Celtics felt, og med en iskold first-timer sendte gambianeren kuglen tørt under Joe Hart i Celtics mål. 1-1 på Celtic Park.

Det var Yankuba Mintehs første mål i Champions League, men det var ikke nok til point for Feyenoord, da Celtic scorede til 2-1 i overtiden.

Med onsdagens scoring står Minteh noteret for fire mål for Feyenoord.

Se Yankuba Mintehs mål øverst i artiklen.

Mål og Highlights: Milan vinder og sender Newcastle ud i mørket

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P