Champions League

Makaber skade holder Liverpool-profil ude af United-derby

Liverpool er uden sin midtbaneanker til søndagens kamp mod Manchester United, da en makaber skade holder Liverpools nummer ti ude af opgøret.

Liverpools spillere omfavner hinanden i deres røde trøjer
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Alexis Mac Allister måtte lade sig udskifte i kampen mod Sheffield United i starten af december.

Argentineren blev stemplet hårdt over knæet, og skaden holder også midtbanemanden ude af søndagens kamp mod Manchester United.

Det bekræfter Liverpools manager, Jürgen Klopp, på Liverpools hjemmeside og tyskeren åbner her op for de makabre detaljer omkring 24-årige Alexis Mac Allisters skade.

– Den anden spiller trådte på hans knæ, og knoppen gik næsten direkte gennem musklen ned til knoglen, udtaler Klopp ifølge Liverpool.

Klopp fortæller, at det er smertefuldt for den 24-årige argentiner, men at fokus lige nu er at undgå infektioner i såret.

Jürgen Klopp startede trænerkarrieren i Mainz tilbage i 2001, og i de mere end tyve år, han har været manager, har han aldrig oplevet en skade som Alexis Mac Allisters.

Liverpool er klar: Sætter tilskuerrekord søndag mod United

– Jeg har aldrig haft denne type skade hos en af mine spillere før, men nu har vi det.

– Jeg håber, det ikke tager så lang tid, og jeg ville gerne sige, at vi tager det dag for dag, men så vil det ligne, at han måske kan spille den næste kamp, men det vil han helt sikkert ikke, fortæller Klopp.

Kampen mellem Liverpool og Manchester United spilles søndag aften klokken 17:30 og kan ses på See og Viaplay.

Medie: Liverpool kan hente lejespiller hjem i januar

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P