LaLiga

Efter fem måneder: Isco vil blive i Betis

Det var ikke nogen lang aftale, Real Betis og Isco i juli blev enige om, men allerede nu er parterne klar til at forlænge.

Isco vil gerne forlænge med Betis.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Et forfærdeligt ophold i Sevilla er blevet afløst af et markant bedre ophold hos ærkerivalerne

31-årige Isco skrev i sommer en etårig kontrakt med Real Betis, efter han havde gået et halvt år som klubløs, efter Sevilla ophævede hans kontrakt i december sidste år.

Efter fem måneder i Real Betis er Isco bestemt ikke ked af, at han havnede i den grønne af de to store Sevilla-klubber, og han kan berette om en kontraktforhandling uden store bump på vejen.

– Det går den rette vej. Mit ønske er at fortsætte her, for jeg er glad her, men det må vi hellere lægge lidt til side lige nu. Vi har en meget vigtig kamp i morgen, og jeg ønsker kun at fokusere på den, lyder det fra Isco ifølge Marca.

Real Betis møder torsdag skotske Rangers i et direkte duel om førstepladsen i Europa Leagues Gruppe C.

Isco har foruden alle fem kampe i Europa League spillet samtlige 16 LaLiga-kampe for Betis i denne sæson, og det har fået ham til at drømme om et comeback på det spanske landshold, som han senest repræsenterede i en 3-0-sejr over Sverige i EM-kvalifikationen i juni 2019.

Officielt: Sevilla og Isco går hver til sit

– Alle spillere drømmer om at bære sin nations landsholdstrøje. Jeg forsøger at gøre mit bedste på banen, og så er der en landstræner, der tager beslutningerne. Jeg ved, at der er stor konkurrence på min position, men jeg mister ikke modet. Jeg fortsætter med at arbejde, og hvis der så bliver plads til mig, bliver jeg lykkelig, siger Isco.

Isco har repræsenteret samtlige spanske landshold fra U16- til A-landsholdet. I alt står han noteret for 38 kampe for det spanske A-landshold, hvor det er blevet til 12 mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P