Serie A

Officielt: Ibrahimovic vender hjem til AC Milan

AC Milan-klubikonet Zlatan Ibrahimovic forlod klubben i sommer, da han stoppede som aktiv, men vender nu tilbage på ledelsesgangen.

Zlatan Ibrahimovic tilbage i AC Milan
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimovic er tilbage i AC Milan.

Den 42-årige svensker forlod klubben, hvor han har spillet ad to omgange denne sommer, da han meldte ud, at han havde valgt at indstille karrieren.

Men det blev altså til en kort periode uden kontrakt i AC Milan. Således står det nu klart, at det svenske klubikon vender tilbage til klubben, hvor han fremover vil være at finde på ledelsesgangen.

Her kommer Ibrahimovic til at arbejde tæt sammen med ejerne af AC Milan, Redbird. Det oplyser Redbird selv mandag eftermiddag i en pressemeddelelse.

– RedBird annoncerer i dag udnævnelsen af Zlatan Ibrahimovic som Operating Partner for vores sports-, medie- og underholdningsafdeling. I den egenskab vil han også fungere som seniorrådgiver for ejerskabet og ledelsen i AC Milan, oplyser RedBird.

Zlatan Ibrahimovic bliver således en form for højre hånd for RedBirds stifter, Gerry Cardinale. Og det vækker stor glæde hos hovedpersonen selv, der altid har drømt om at vende tilbage.

– Min kærlighed for AC Milan har altid været stærk. Det var en drøm at vende tilbage. Jeg kommer til at hjælpe AC MIlan og RedBird på en række områder.

Følg Campo på Facebook

Som aktiv spiller nåede Zlatan Ibrahimovic at spille 163 gældende kampe for AC Milan.

Her bidrog han i alt med 93 mål og 35 assists.

Fan-kaos mellem Standard Liege og Anderlecht får store konsekvenser: Ingen udefans i to sæsoner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P