Champions League

Neestrup åbner op: Sådan griber vi kampen mod Galatasaray an

Der er et videre avancement i Champions League på spil, når FCK og Galatasaray tørner sammen tirsdag aften. FCKs cheftræner ved, hvor hans mandskab kan gøre ondt på tyrkerne.

Head coach Jacob Neestrup during FC Copenhagen training on Monday 11 December 2023. FC Copenhagen meets Turkish Galatasaray in the Champions League on Tuesday. (Photo: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

En vaskeægte gruppefinale i Champions League udspiller sig tirsdag aften i Parken.

Her møder Gruppe As andenplads, F.C. København, nemlig tredjepladsen fra Istanbul, Galatasaray. Og vinderen avancerer til ottendedelsfinalerne.

Det første opgør mellem de to klubber endte 2-2 i Istanbul, og F.C. Københavns cheftræner, 35-årige Jacob Neestrup, har helt styr på, hvordan hans mandskab kan gøre mest ondt på Galatasaray.

– Ved at give dem et modspil, som de ikke møder i dagligdagen, konstaterede Neestrup på mandagens pressemøde forud for kampen.

– Det er sagt med den største respekt for den tyrkiske liga, men ved at gøre kampen mere lukket, og ved at gøre rummene mindre, end de spiller i til daglig.

F.C. København har leveret flotte resultater i dette års Champions League, hvor det blandt andet er blevet til en uafgjort kamp ude mod Bayern München, og en medrivende hjemmesejr over Manchester United.

Og Neestrup tror på, at den samme formular, som har virket i de tidligere kampe, også kan give FCK et godt resultat tirsdag aften.

Jacob Neestrup om tyrkisk træner: Han forsøger at ydmyge mine spillere

– En sætning, som spillerne kommer til at høre igen og igen, og det har de hørt i alle Champions League-kampene, vi har spillet, det er: ‘lukket kamp, små rum’.

– Fordi så er det, at vores kollektiv kan vise sin styrke mod de absolut bedste hold i Europa, slutter Neestrup.

Kampen fløjtes op klokken 21 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Trupnyt: Se Neestrups 23 udvalgte til skæbnekamp mod Galatasaray

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P