Premier League

Medie: Tottenham forlænger med profil efter lovende start på sæsonen

Han har fået en ganske god start på tilværelsen som Tottenham-spiller, og det belønnes nu eftersigende med en ny og forbedret kontrakt.

Tottenham forlænger med Destiny Udogie
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Han skiftede til Tottenham fra Udinese tilbage i sommeren 2022, hvorefter han straks blev sendt tilbage til Udinese på et lejeophold.

Det lejeophold løb ud i sommeren 2023, og siden har Destiny Udogie gjort et flot indtog på London-klubbens førstehold, hvor der nærmest har været spilletid i samtlige kampe.

Faktisk har Destiny Udogie gjort det så godt, at Tottenham nu vil belønne ham en ny og forbedret kontrakt. Det beretter Fabrizio Romano mandag formiddag.

Ifølge transferjournalistens oplysninger fra kilder tæt på klubben så er parterne faktisk nået i mål med forhandlingerne. Derfor er det formentligt blot et spørgsmål om tid, før det bliver officielt meldt ud.

Den italienske venstreback får eftersigende en længerevarende kontrakt, der altså ventes at tilføje flere år til den nuværende aftale mellem parterne, der står til at udløbe i sommeren 2027.

Derudover skulle der også være tale om en lønforhøjelse, så lønnen i højere grad svarer til Udogies position på holdet.

Medie: Tottenham og Manchester United kæmper om Premier League-stopper

Destiny Udogie står i alt noteret for 14 kampe for Tottenham, som altså alle har fundet sted i den indeværende sæson.

Her har Udogie blandt andet bidraget med to assists, og så blev det også til den første scoring i Tottenham-trøjen, da Spurs storsejrede med 4-1 mod Newcastle søndag aften.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P