Champions League

Jacob Neestrup om tyrkisk træner: Han forsøger at ydmyge mine spillere

F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup langer ud efter den kommentar, som Galatasarays cheftræner fremsagde i kølvandet på FCKs uafgjorte kamp mod Bayern München i slutningen af november.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Det var skuffende, at Bayern München gav F.C. København et point.

Sådan udtalte Galatasarays cheftræner Okan Buruk, efter FCKs uafgjorte kamp mod Bayern München på Allianz Arena i november.

Tirsdag mødes F.C. København og det tyrkiske storhold i en afgørende kamp om videre avancement, og Neestrup fortæller på pressemøde forud for kampen, at han ikke finder Buruks kommentar særlig respektfuld.

– Det er det jo ikke, og der er to ting i det, startede Neestrup på mandagens pressemøde.

– En ting er, at der er en modstanders træner, der bevidst forsøger at ydmyge mine spillere for det hårde arbejde, de lavede i München. Det er en ting, det er ikke kønt.

– Noget andet er, at det åbenbart er en gratis omgang at insinuere, at andre hold i en Champions League-turnering ikke gør deres bedste.

F.C. København spillede 0-0 ude mod Bayern München, og resultatet betyder, at FCK med en sejr tirsdag aften over Galatasaray kan spille sig videre til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Kampen mellem FCK og Galatasaray fløjtes op tirsdag aften klokken 21 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

FCK opretter visitationszone forud for skæbnekamp i Champions League

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P