En dyr sneboldkamp: OB får bøde for sneboldkast mod FCN-keeper

Det er ikke hver dag, at en bøde som denne tikker ind i postkassen... Fodboldens Disciplinærinstans giver OB en bøde for sneboldkast mod FC Nordsjælland-keeper.

OB får bøde for sneboldkast mod FCN-keeper
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Det er ikke hver dag, at en Superliga-klub skal gribe til lommerne som følge af en sneboldkamp – langtfra.

Ikke desto mindre er noget lignende tilfældet for Superliga-klubben OB. Det oplyser Fodboldens Disciplinærinstans mandag.

Således kan instansen fortælle, at det fynske fodboldflagskib er blevet tildelt en bøde på 20.000 kroner for sne-episoden, hvor en tilskuer skulle have kastet to snebolde efter FC Nordsjællands målmand.

En af grundende til at sagen har medført en bøde af den størrelsesorden, er, at den givne tilskuer har haft en ganske fin kastearm. Tilskueren har således formået at ramme FCN-keeperen ad to omgange.

– Fodboldens Disciplinærinstans har ved sanktionsfastsættelsen lagt vægt på, at sneboldene ramte FC Nordsjællands målmand, og at Odense Boldklub har oplyst, at klubben har identificeret tilskueren, der kastede, som vil blive tildelt en bøde og karantæne fra stadion, står der i afgørelsen.

Kampen mellem OB og FC Nordsjælland endte desuden med en pointdeler ved resultatet 1-1. Læs mere og se højdepunkterne fra opgøret herunder.

Mål og Highlights: OB fik point mod FCN efter tåbeligt straffespark

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P