Europæisk Fodbold

Besiktas straffer ‘for dårlige’ spillere: Fem profiler smides af førsteholdet

Fem Besiktas-spillere er blevet straffet og smidt af førsteholdet, da de har præsteret for dårligt og på et uacceptabelt niveau.

Besiktas smider fem spillere af førsteholdet
Foto: Dilara Senkaya/Reuters/Ritzau Scanpix

Et 3-1-nederlag på hjemmebane mod Fenerbahce, en placering som nummer fem i den tyrkiske liga og et dødt Conference League-eventyr.

Det går ikke ligefrem godt i den tyrkiske storklub Besiktas, der har langt større ambitioner, end hvad holdet har præsteret indtil videre i denne sæson.

Og det får nu konsekvenser for en række profiler på klubbens førstehold. Det skriver klubben mandag i en pressemeddelelse.

Flere spillere har nemlig været for dårlige og præsteret langt under niveau. Og lever man ikke op til kontrakten i klubben, så bliver man straffet slår klubben fast.

– Fem spillere fra vores hold er blevet udelukket fra truppen. Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal og Jean Onana er blevet udelukket fra truppen på grund af deres dårlige præstationer og dårlige effekt på holdet.

Fem profilerede spillere er altså ikke en del af Besiktas’ førstehold i den kommende tid, og der nævnes intet om, hvad der kræves for, at spillerne kan vende tilbage på holdet igen, eller hvor lang tid udelukkelsen gælder.

Fan-kaos mellem Standard Liege og Anderlecht får store konsekvenser: Ingen udefans i to sæsoner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P