Rösler slår fast: Pokalavancement er ikke held

AGF er videre til semifinalen i Oddset Pokalen efter en samlet sejr på 3-2 over Brøndby. Det holdt dog hårdt i returkampen på Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet var tæt på at sende aarhusianerne ud.

Uwe Rösler i kampen mellem AGF og Brøndby.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det holdt hårdt i returkampen, men AGF er videre til semifinalen i Oddset Pokalen.

Efter Brøndby blev besejret med 2-0 hjemme på Ceres Park, blev det en anden kamp på udebane for aarhusianerne.

Her fik Brøndby udlignet den samlede stilling til 2-2 inden pause, men et rodemål, der blev sat ind af Patrick Mortensen i anden halvleg, blev udslagsgivende.

Efterfølgende var cheftræner Uwe Rösler selvsagt tilfreds med resultatet – særligt fordi mange havde Brøndby som favoritter til at gå videre.

– Det er en vigtig turnering for os. Vi ville også gerne have nået langt sidste år, men stødte ind i FC Nordsjælland. Denne gang trak vi så Brøndby, og alle mente, at de ville være favoritter. Men nu har vi slået dem, og det er ikke held. Det er kvalitet. Vi fortjener at være i semifinalen, og det er ikke nok for os, vi vil i finalen nu, siger Rösler til Århus Stiftstidende.

Elimineringen af Brøndby betyder, at Superligaens top tre nu er ude af Pokalen, efter F.C. København og FC Midtjylland heller ikke er med i turneringen længere.

Overblik: Så er der trukket lod til semifinalerne i Oddset Pokalen

Det betyder dog ikke noget for AGF-træneren, der mener, at der er masser af kvalitet blandt de sidste fire hold.

– Det betyder ikke noget, hvem der er tilbage. Alle hold, der er nået så langt, fortjener det og er gode nok. Så vi tager den næste modstander meget alvorligt.

Der venter en svær kamp for AGF i semifinalen, hvor FC Nordsjælland venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P