O’Riley er nu topscorer trods Celtics første nederlag

Celtic led søndag sæsonens første nederlag i den hjemlige skotske liga. Det til trods for, at Matt O'Riley nettede nok en gang.

Celtic Logo

Så gik den ikke længere.

Efter sæsonens første 16 kampe i den skotske liga, havde Celtic fortsat sit første nederlag til gode.

Det blev der dog lavet om på søndag, hvor Celtic tabte med 2-1 ude mod Kilmarnock.

Celtic kom ellers foran med 0-1 efter en halv times spil, da danske Matt O’Riley noterede sig for sit niende mål i den skotske Premiership.

Dermed er han nu delt topscorer i ligaen sammen med Abdallah Sima fra Rangers.

Kilmarnocks udlignende mål faldt først i det 75. minut, da Nat Phillips noterede sig for et selvmål.

I det 87. minut blev sæsonens første nederlag så en reel risiko – og efterfølgende realitet – da Matthew Kennedy gjorde det til 2-1 for hjemmeholdet.

Celtic topper dog fortsat ligaen med 42 point efter 17 kampe. Rangers ligger nummer to med 37 point efter 16 kampe.