Anderlecht smider point i topstriden trods dobbelt dansk

Anderlecht måtte søndag aften nøjes med uafgjort, selvom Anders Dreyer nettede to gange.

Anders Dreyer scorede to gange, da Anderlecht spillede uafgjort med Standard Liege.

Anders Dreyer har gang i en forrygende sæson i Belgien.

Det fortsatte han med søndag aften, hvor han kom på måltavlen to gange i Anderlechts pointdeler med Standard Liege.

Opgøret endte 2-2.

Anders Dreyer fik ellers bragt Anderlecht i front i det 21. minut, men føringen holdt lige akkurat ikke til pause, da gæsterne fik udlignet to minutter inde i første halvlegs tillægstid.

10 minutter efter pausen var det så Standard Lieges tur til at være foran, da Wilfried Kanga gjorde det til 1-2.

Heller ikke Standard Liege formåede dog at fosvare sin føring. I stedet tog Anders Dreyer sig af et straffespark med et kvarter tilbage af kampen, og så stod der ellers 2-2, hvilket altså også blev kampens resultat.

Kasper Dolberg, Kasper Schmeichel og Thomas Delaney spillede alle fra start for Anderlecht.

Fredbergs ønskeliste lækket: Dansk landsholdsspiller rygtes til Anderlecht

Anders Dreyer har nu noteret sig for 11 mål og to assister i den belgiske Jupiler Pro League i denne sæson.

Med pointdeleren har Anders Dreyer og resten af Anderlecht seks point op til Union Saint-Gilloise på førstepladsen, såfremt det bliver til en sejr over Chaleroi. Her er stillingen lige nu 0-2 til Union Saint-Gilloise. ‘Danskerklubben’ indtager selv andenpladsen.

Fan-kaos mellem Standard Liege og Anderlecht får store konsekvenser: Ingen udefans i to sæsoner