Premier League

Manchester United kigger på bomber i Bundesligaen

Manchester United har haft problemer med at lave mål i denne sæson, og nu skulle kikkerten været rettet mod en af de mest målfarlige spillere i Bundesligaen.

Manchester United har haft svært ved at score mål i denne sæson.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Resultaterne er på det seneste begyndt at flaske sig mere for Manchester United efter en vaklende sæsonstart.

Et problem, som Uniteds manager, Erik ten Hag, dog ikke har fået løst endnu, er, at få de offensive spillere til at score mål.

Selvom blandt andre Rasmus Højlund har fået sendt bolden i netmaskerne hele fem gange i Champions League, så er danskerens målkonto i Premier League fortsat ikke åbnet efter 11 kampe.

Medie: Manchester United vil sælge Eriksen til januar

Derfor går rygterne nu allerede på, at Manchester United skulle være på udgik efter en ny angriber i januar transfervinduet.

Ifølge den tyske journalist Floran Plettenberg så skulle De Røde Djævle være interesseret i en af de mest målfarlige spillere i Bundesligaen.

SkySports-journalisten skriver således på mediet X, at United holder øje med Stuttgart-spilleren Serhou Guirassy, der angiveligt kan købes til en god pris i det kommende vindue.

Serhou Guirassy har i denne sæson spillet 13 kampe for Stuttgart, hvori det er blevet til hele 18 mål og to assist for Bundesliga-angriberen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P