Surt show for dansk landsholdsduo: Sendt ud til allersidst

Jonas Wind og Joakim Mæhle led et af de helt tunge nederlag tirsdag aften, da det blev til et pokalexit mod Borussia Mönchengladbach.

Jonas Wind, Joakim Mæhle og resten af Wolfsburg er ude af den tyske DFB Pokal.

Den svier.

Efter 119 målløse minutters fodbold, måtte Jonas Wind, Joakim Mæhle og resten af Wolfsburg alligevel se sig slået sent tirsdag aften.

Således sejrede Borussia Mönchengladbach med 1-0 efter at have scoret i det 120. minut.

Med nederlaget er Wolfsburg dermed ude af den tyske DFB Pokal, mens Borussia Mönchengladbach spillede sig videre til kvartfinalerne.

Kampens eneste mål blev scoret med få sekunder tilbage af den ‘ordinære spilletid’ i den forlængede spilletids anden halvleg.

Her var det Kouadio Kone, der kunne sende sejren til Borussia Mönchengladbach med et hovedstødsmål.

De to danske landsholdsspillere skal i aktion næste gang lørdag hjemme mod Freiburg.