Gustav Isaksen udgår i Lazios pokalsejr

Gustav Isaksen måtte udgå fra tirsdagens pokalkamp mod Genoa i en kamp, hvor danskeren startede på banen for tredje gang i streg.

Gustav Isaksen ærgerer sig i sin lyseblå Lazio-trøje.

Der var langt mellem minutterne i starten for Gustav Isaksen siden skiftet til Lazio i sommers.

Det har dog ændret sig, og dagens hjemmekamp i pokalturneringen mod Genoa, hvor Morten Frendrup havde karantæne for gæsterne, var den tredje kamp i streg, hvor Isaksen var at finde i startopstillingen.

Lykken var dog kort for den tidligere FCM-stjerne, der måtte udgå i det 27. minut i tirsdagens pokalkamp, der endte 1-0 til Lazio.

Han blev erstattet af en af sine konkurrenter til pladsen startopstillingen – en konkurrent, der dog kan være på vej væk. Læs mere om det herunder.

Medie: Juventus har udset sig Isaksens konkurrent

Kampens eneste målscorer var endnu et af Lazios sommerindkøb i form af Matteo Guendouzi, der sendte Lazio-mandskabet foran efter fem minutters spilletid.

Den stilling holdt indtil pausen, og selvom Lazio forsøgte at udbygge føringen lykkedes det ikke. Og da det heller ikke lykkedes Genoa at udligne endte kampen 1-0.

Det betyder, at Lazio og Isaksen er videre i den italienske pokalturnering, hvor næste runde for Lazios vedkommende hedder kvartfinalen. Genoa og Frendrup er altså færdige i pokalen for i år.