Premier League

Bekræftet: Premier League-klub fyrer manager

Sheffield United ligger på Premier Leagues sidsteplads og har blot hentet fem point i sæsonens 14 kampe. Tirsdag har klubben taget konsekvensen og fyret manager Paul Heckingbottom.

mand skuler iført sort tøj
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Sheffield United skal have en ny manager.

Det står klart tirsdag, efter at ledelsen i Sheffield United har valgt at fyre manageren Paul Heckingbottom.

Den 46-årige manager var i sidste sæson med til at sikre oprykning for Sheffield-klubben, men tilværelsen i Premier League har langt fra været en dans på roser. Og nu tager klubben så den endelige konsekvens.

På klubbens hjemmeside skriver Sheffield United tirsdag, at manageren er blevet fyret i klubben.

– For det første, vil jeg på vegne af bestyrelsen gerne takke Paul for al hans indsats i Sheffield United, først som U23’er-manager, før han tog kontrollen over førsteholdsopgaverne, udtaler klubbens direktør, Stephen Bell.

– Hans professionalisme og dedikation har været en ære for klubben, og jeg er sikker på, at alle United nød den oprykningssæsonen.

– Men efter at være faldet til bunden af tabellen og en række skuffende resultater og præstationer, føler vi, at en ændring er nødvendig for at give klubben et løft og fastholde enhver chance for at forblive i Premier League

Klubben har ikke meldt ud, hvem der overtager roret i klubben.

Opdateret tirsdag d. 5. december 14:06 – Sheffield United har kort efter fyringen af Paul Heckingbottom ansat en ny manager. Læs mere på linket herunder

Sheffield United præsenterer gammel kending som ny manager

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P