NordicBet Ligaen

B.93 sejrer i direkte duel mellem oprykkerne – tidligere superligaprofil blev matchvinder

B.93 kan gå til vinterpause med en sejr og tre point, efter man tirsdag aften gæstede Kolding IF i NordicBet Ligaens sidste runde.

Der var tirsdag aften dømt direkte duel mellem de to oprykkere i NordicBet Ligaen.

Her gæstede et efterhånden formstærkt B.93-mandskab Kolding IF.

Gæsterne sejrede med 0-1 og har dermed en masse at glæde sig over under vinterpausen, efter det nu er blevet til tre sejre på stribe.

Opgørets eneste mål faldt kort efter pausen, da den tidligere AaB- og FCK-spiller Nicolaj Thomsen gjorde det til 0-1.

Kolding havde i første halvleg en gigantisk chance, da Jacob Vetter efter et hjørnespark tæt under mål formåede at sparke bolden om på den tilsneede tribune.

Du kan se den situation HER.

Mens B.93 slutter efterårssæsonen flot af med tre sejre på stribe, er situationen en helt anden for Kolding IF, der ellers begyndte sæsonen som lyn og torden.

Med tirsdagens nederlag har man således nu tabt fem ud af sine seneste seks kampe.

Kolding IF overvintrer på sjettepladsen, mens B.93 går til pause som nummer ni i landets næstbedste række.